01.12.2017

4-6 Yaş Grubu Öğreticilerimize “Hayatın İlk Çeyreği” Konulu Seminer

4-6 yaş grubu Kur'an Kursu öğreticilerimiz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından verilen Gelişim Dönemleri Hayatın İlk Çeyreği (0-18 yaş) konulu eğitim seminerini başarıyla tamamlayarak belgelerini aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Zeynep Kargın Güner tarafından verilen ve 4 gün devam eden eğitimin sonunda Kur'an Kursu öğreticilerimize katılım belgeleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş ve Müftülüğümüz Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Yunus Emre Küçük tarafından verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş yaptığı konuşmada, eğitimlerine verdiği katkı dolayısıyla Müftülüğümüze ve katılan Kur'an Kursu hocalarına teşekkür etti.

Şube Müdürü Yunus Emre Küçük de Rize İl Müftülüğü olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ile işbirliği içerisinde eğitime açık olan değerli Kur'an Kursu hocalarımızın mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Belge töreninin ardından çektirilen hatıra fotoğrafıyla eğitim son buldu.