28.11.2017

Genç-Diyanet Faaliyetleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun üniversiteli öğrencilerine yönelik hazırladığı “Bilinçli Gençlik Genç-Diyanet’te Buluşuyor” Faaliyetleri kapsamında İl Vaizi (Gençlik Koordinatörü) Tuğba Kişmir ve ADRB Vaizi Fatma Kuloğlu, üniversite öğrencilerine Sahil Camii Kompleksini gezdirdiler. Caminin mihrap, minber ve kürsü bölümlerini tanıtan görevlilerimiz camilerin genel fonksiyonu hakkında öğrencileri bilgilendirdiler. Akabinde Sahil Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursunu ziyaret eden öğrenciler Kurs hakkında Kurs Müdiresi Duygu Kaçaranoğlu’ndan bilgi aldılar. Sınıflara girerek bir süre eğitime iştirak eden ziyaretçiler için minik öğrenciler şiirler ve dualar okudular.

İl Müftüsü Yusuf Doğan Kütüphanesini öğrencilere gezdiren Duygu Kaçaranoğlu, kütüphanenin öğrencilerin ödevlerine yardım edecek pek çok temel kaynağa sahip olduğunu bunun yanı sıra psikoloji, sosyoloji eserleri ile romanları, isteyen öğrencilerin rahatlıkla gelip kullanabileceğini belirtti.

Program yapılan ikram ile son buldu.

28.11.2017