25.09.2017

Eylül Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2017 yılı Eylül ayı personel toplantısı Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu 15 Eylül’de Kur’an kursu öğreticilerimizin katılımıyla, ikinci oturumu ise 18 Eylül’de cami görevlilerimizin katılımıyla yapıldı.

Toplantılarda, “Her Kur’an kursunun bir yetim kardeşi olsun” projesi, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Kur’an kursları uygulama esasları, 2017 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri çerçevesinde ilimizde yapılması planlanan faaliyetler, “Arakan’ı yalnız bırakma” yardım kampanyası, “Gaziler günü” anma programı, “Hediyem Kur’an Olsun Kampanyası” ve mehter takımı oluşturma konuları görüşülürken vekaletle kurban kampanyasının değerlendirmesi yapıldı.

Din görevlilerinin dilek ve temennileri dinlenerek, genel değerlendirme yapıldı.