21.08.2017

Handüzü Yaylasında Kur’an Ziyafeti

Müftülüğümüz tarafından yaylalarımızda düzenlenen Kur’an Ziyafeti programlarının beşincisi Güneysu Handüzü Yaylasında gerçekleştirildi.

19 Ağustos 2017 Cumartesi günü Güneysu ilçesine bağlı Handüzü yaylasında gerçekleştirilen Kur’an ziyafeti programı, yayla sakinleri ve Kur’an sevdalıları tarafından dikkatle dinlendi.

Güneysu Müftüsü Abdulkerim Çelik’in açılış konuşmasıyla başlayan program, İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın “islami duruş nasıl olmalıdır” konulu gündem değerlendirmesiyle devam etti.

Kur’an’ı sesleriyle, seslerini de Kur’an’la süsleyen din görevlilerimiz; okudukları Kur’an, ilahi ve kasidelerle Handüzü yaylasını şenlendirdiler.

Programda, 15 Temmuz’da ülkemizde hain odaklarca gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit düşen kardeşlerimiz ve geçmişten günümüze bütün şehitlerimiz için İl Müftü Yardımcımız Naci Çakmakçı tarafından dua edildi.

Sisli havada gerçekleştirilen program sonunda vatandaşlara Güneysu Müftülüğü tarafından ikramda bulunuldu.