07.07.2017

Temmuz Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Güneysu’da Yapıldı

Her ay farklı bir ilçede yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı bu ay da Güneysu ilçemizde gerçekleştirildi.

İl Müftümüz İsmail Yalçın başkanlığında Güneysu Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcılarımız ve İlçe Müftülerimiz katıldı.

Toplantıda kurum idari kurul toplantısı kararları, 15 Temmuz programları hakkında genelge, şehitlerimiz için 100 bin hatim okuyoruz kampanyası,  il geneli yapılacak olan hafızlık icazet merasimi, yaylalarda yapılacak olan Kur’an ziyafeti programları ve yaz Kur’an kursu hizmetlerinin değerlendirilmesi gibi birçok konu ele alınarak görüşüldü.

Toplantının ardından Müftülerimiz, ilçede yeni açılan Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu ve Diyanet Yayınları satış yerini ziyaret ettiler.

İl Müftümüz ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde Kamboz deresinde boğularak Rahmeti Rahmana kavuşan öğrencimiz için Selamet Köyü Kur’an Kursu’na taziye ziyaretinde bulundular.