16.05.2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası İl Finali Yarışmaları Yapıldı

2017 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmaların il finali 15.05.2017 Pazartesi günü Sahil Camii’nde gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerimi güzel okuma, ezanı güzel okuma,  hafızlık ve etkili hutbe sunumu dallarında yapılan yarışmalar oldukça heyecanlı geçti.

Ezanı güzel okuma dalında; Merkez Elmalı Köyü Sırt Mahalle Camii İmam Hatibi Savaş Papağan, Kur'an-ı Kerimi güzel okuma dalında; Güneysu Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Kemal Tosun, hafızlık dalında; Çayeli Zafer Köyü Camii İmam Hatibi Adem Köse, etkili hutbe sunumu dalında ise Çamlıhemşin Merkez Camii İmam Hatibi İbrahim Gumba birinci oldular.

Bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecek görevlilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bölge yarışmalarının yapılacağı yer ve tarihler:

Hafızlık yarışması: 11 Haziran 2017 – Amasya

Hutbe yarışması: 17 Haziran 2017 – Rize