12.05.2017

Osmanlı K.Kursu 4-6 Grubundan Yılsonu Etkinliği

Osmanlı Kur’an kursu 4-6 grubu minik öğrencileri, gerçekleştirdikleri yılsonu etkinliği ile öğrendiklerini sergilediler.

04.05.2017 Perşembe günü İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa İl Müftü Yardımcılarımız Ali Çakmak, Naci Çakmakçı, Hakkı Gür, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Minikler okudukları Kur’an-ı Kerim, ilahi ve şiirlerle gönülleri fethederken, dini ve milli şahsiyetleri canlandıran skeçleriyle de büyüklere taş çıkarttılar.

İl Müftü Yardımcımız Hakkı Gür, programda gerçekleştirdiği konuşmada 4-6 yaş kursların önemine dikkat çekerken minik öğrencileri, velileri ve hocalarını tebrik etti.

İlgiyle takip edilen programda öğrencilerin yüksek performansı dikkatleri çekti.