06.04.2017

Nisan Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Nisan ayı personel toplantısı İmam-Hatip ve Müezzin kayyımlar için 03 Nisan 2017 Pazartesi günü, Kur’an Kursu Öğreticileri için 05 Nisan 2017 Çarşamba günü Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan her iki toplantıda; yazma ve nadir sserler, İŞKUR çalışanlarının durumu, BES hakkında bilgilendirme, cami fotoğrafları ve koordinatlarının İKYS sistemine düzgün işlenmesi hususu, vaaz konularının müftülüğümüz web sitesinden takip edilmesi hususu, 04 Nisan 2017 tarihinde 09-12 saatleri arasında 4-6 yaş velilerine yönelik seminerin velilere duyurulması hususu, 11 Nisan’da yapılacak olan Kur’an kursları arası Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmaları hususları görüşülerek kurslarımızın genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.