25.11.2016

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'ndan "Hepimiz Diyanet Ailesiyiz" Projesi

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, 2017 yılı Projelerinden "Hepimiz Diyanet Ailesiyiz" Projesini Müftülük daire personeli eşlerine yönelik düzenledikleri Tanışma ve Kaynaşma Çayı ile başlattı.

Sahil Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu'nun toplantı salonunda tertip edilen Tanışma ve Kaynaşma Çayı İl Vaizi Öznur Hocaoğlu'nun selamlama konuşması ile başladı. Akabinde İl Müftüsü İsmail Yalçın'ın Hanımı Fatma Yalçın kendisini tanıtıp projeye iştirak eden herkese teşekkür etti. Katılımcıların tanışmalarından sonra söz alan İl Vaizi Ayşe Konak Ceyhan Diyanet İşleri Başkanlığını ve Din İşleri Yüksek Kurulunu tanıtarak, insanların gönül rahatlığı ile fetva sorabilecekleri en sağlam kurumun Diyanet İşleri Başkanlığı olduğunu belirtti.

İl Vaizi Tuğba Kişmir, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nu tanıtarak 2016 yılında uygulanan projeler ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. İl Vaizi Zeynep Selim, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun 2017 yılı için hazırladığı projeleri tanıtıp programa iştirak eden daire personeli eşlerinden destek beklediklerini ifade etti.

Ev sahipliğini yapan Sahil Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu İdarecisi Duygu Kaçaranoğlu, böyle güzide bir topluluğu mekânlarında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Program dilek ve temennilerden sonra geçilen ikram faslı ile devam etti.