15.08.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı İkizdere’de Yapıldı

2018 Yılı Ağustos Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İkizdere’de Yapıldı

Din hizmetlerinde ilimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, bu ay da İkizdere ilçemizde yapıldı.

15.08.2018 Çarşamba günü İl Müftü Vekilimiz Naci Çakmakçı’nın başkanlığında İkizdere İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Müftü Yardımcımız Abdullah Köseoğlu ve 11 ilçe müftümüz katıldı.

Toplantıda hutbe hizmetleri,  hafızlık tespit sınavı, yardım kampanyası, Mevlidi Nebi gençlik bilgi yarışması, Üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalar, kurban hizmetleri ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın vekâlet yoluyla kurban organizasyonu konuları görüşüldü.

İlçe Müftülüklerinin sorunlarının ele alındığı toplantıda Müftülerin dilek ve temennileri dinlendi.