10.05.2018

Dalyan Camii Kız Kur’an Kursu’ndan Anne Çocuk Buluşması Programı

Dalyan Camii Kız Kur’an kursu 4-6 yaş grubu minik öğrencileri, 08 Mayıs Salı günü Derepazarı belediyesine ait sosyal tesis alanında gerçekleştirdikleri çocuk şenliği programı kapsamında “anne çocuk el ele mutlu geleceğe” sloganıyla “anne çocuk buluşması” etkinliği gerçekleştirdiler.

Programda çocuklar, Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okuyarak anneleri ile birlikte çeşitli oyun etkinliklerinde bulundular. Halat çekme yarışı, çuval yarışı ve kendi aralarında oyun oynayan çocuklar anneleriyle birlikte doyasıya eğlendiler.

Programın en anlamlı bölümü ise çocukların, anneler günü hediyesi olarak kendi elleriyle hazırladıkları çiçek ve vazoları, dualarına nail olmak amacıyla annelerine takdim etmesi oldu.

Anneler bu sürpriz hediyeler karşısında memnuniyetlerini ifade ederek “anne çocuk buluşması” programını icra eden Dalyan Camii Kız Kur’an Kursu hocalarına ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.