04.05.2018

Camiler ve Din Görevlileri Haftası İl Finali Yarışmaları Yapıldı

2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmaların il finali 03.05.2018 Perşembe günü Sahil Camii’nde gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim’i güzel okuma, ezanı güzel okuma,  hafızlık ve etkili hutbe sunumu dallarında yapılan yarışmalar oldukça heyecanlı geçti.

- Ezanı güzel okuma dalında Ardeşen Yurtsever Köyü Camii İmam Hatibi Ümit Bülbül,

- Kur'an-ı Kerimi güzel okuma dalında Güneysu Merkez Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Kemal Tosun,

- Hafızlık dalında Çayeli Armutlu Köyü Pehlivanlı Camii 4/B Sözleşmeli İmam Hatibi Adem Köse,

- Etkili hutbe sunumu dalında Çayeli Güzeltepe Köyü Seyrantepe Camii 4/B Sözleşmeli İmam Hatibi Ahmet Özdere birinci oldular.

Bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecek görevlilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bölge yarışmalarının yapılacağı yer ve tarihler:

Hafızlık yarışması: 30 Haziran 2018 – Trabzon

Hutbe yarışması: 27 Mayıs 2018 – Giresun