24.04.2018

İl Geneli 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticileri İle Toplantı Yapıldı

Rize İl Geneli 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticileri Toplantısı Rize Öğretmenevi'nde yapıldı.

İl Müftümüz İsmail Yalçın, İl Müftü Yardımcımız Naci Çakmakçı ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürümüz Yunus Emre Küçük'ün katılımıyla gerçekleşen toplantıya il genelinden 82 Kur'an Kursu Öğreticisi iştirak etti.

Bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesiyle başlayan toplantı; değerler eğitimi, ders işleyiş örnekleri, tecrübe paylaşımı ve yıl içi eğitim seminerinin görüşülmesiyle devam etti.

Önümüzdeki günlerde 4-6 Yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerine yönelik yapılacak “Çocuk Şenliği” hakkında bilgilendirme yapılarak, 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğretici eğitimleri uygulama yöntemleri ele alındı.

2018-2019 eğitim-öğretim yılı hazırlık seminerinin 10-16 Eylül 2018 tarihleri arasında İl merkezinde yapılacağı belirtilerek konu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Sahil Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Duygu Kaçaranoğlu’nun çalıştay hakkında bilgilendirme yapması ve 4-6 yaş grubu rehber öğreticilerin sunumuyla program son buldu.