09.03.2018

Aile Büromuzdan Kalkandere’de Kadınlar Günü Programı

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlilerimiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kalkandere İlçe Müftülüğünün düzenlediği programa katıldılar.

Din Hizmetleri Uzmanı Selma Çınar’ın Kur’an tilaveti ile başlayan program Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Fatma Kuloğlu’nun “Kur’an ve Sünnet Ekseninde Kadın ve Adalet” konulu sohbetiyle devam etti.

İlahi nizamda kadının ve erkeğin birbirine rakip değil birbirini bütünleyici, görev ve sorumluluklar noktasında birbirine yardımcı kılındığını ifade eden Kuloğlu, feminist bakışların kadını yüceltmek yerine erkeği kadına düşman yaptığını ifade etti.

Program Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin söyledikleri ilahiler ile devam etti.

08.03.2018