09.03.2018

Mart Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Ardeşen’de Yapıldı

İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği arttırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla gerçekleştirilen İlçe Müftüleri toplantısı, bu ay Ardeşen ilçemizde yapıldı.

08.03.2018 Perşembe günü İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında 11 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; Kur’an kursu işbirliği protokolü, camilerde iman esaslarının anlatılması, 2018 yılı Camiler ve Din görevlileri haftası yarışmaları, DHYS’ye yüklenen hutbeler, 8 Mart dünya kadınlar günü etkinlikleri, şarbon hastalığı ile mücadele,  Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okuma ve temel dini bilgiler yarışması, okuryazarlık seferberliği ve KİDEP projesi ile ilgili konular görüşülerek il koordinasyon kurulu hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda, önümüzdeki hafta emekliliğe ayrılacak olan İyidere İlçe Müftüsü Vahittin Kaim kısa bir veda konuşması yaptı. Kurumda 40 yıl görev yaptığını, güzel hizmetlere imza attığını ve güzel anılarla ayrılacağını ifade eden Kaim, İlçe Müftüleriyle helalleşerek vedalaştı.

İl Müftümüz İsmail Yalçın ise, İyidere İlçe Müftüsü Vahittin Kaim’e bundan sonraki hayatında sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi temennisinde bulundu.