06.03.2018

Mart Ayı Personel Toplantısı İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Yapıldı

Mart ayı aylık mutat personel toplantısı 05 Mart 2018 Pazartesi günü; Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam Hatip ve Müezzin kayyımların katılımıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıda; iman esaslarının anlatılması konusu, okuryazarlık seferberliği, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün “şarbon hastalığı ile mücadele” konusu, Diyanet İşleri Başkanlığının “e-yayın satışı” konulu yazısı, 2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası yarışmaları, çeşme vb. çevre temizliği gibi konularda halkın bilgilendirilmesi, müftülüğün web sitesi dokümanlar bölümünde bulunan hutbe ve diksiyon derslerinin takip edilmesi, 18 Mart “Çanakkale Şehitlerini Anma Günü” çerçevesinde tertip edilen programlar, dergi abonelikleri ile ilgili duyuru, KİDEP Projesi Din Görevlileri Taslak Rehber konusu, Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma ve temel dini bilgiler yarışması, Kur’an kursu işbirliği protokolü konusu ve 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle tertip edilen konferans duyuruları yapılarak dilek ve temenniler dinlendi.

Toplantı sonunda, Üsküdar İlçe Müftülüğüne atanan İl Müftü Yardımcımız Ali Çakmak, kısa bir konuşma yaparak personelle vedalaştı.