26.02.2018

Sarıbaşlar Camii Kur’an Kursu 4-6 Yaş Miniklerinden Anlamlı Ziyaret

4-6 yaş Kur’an kurslarımızda eğitim gören minik öğrencilerin sosyal etkinlikler kapsamında gerçekleştirdikleri programlar çerçevesinde, Sarıbaşlar Camii Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri müftülüğümüze ziyaret gerçekleştirdiler.

Hocaları eşliğinde müftülüğümüze ziyarete gelen minik öğrenciler, İl Müftümüzle sohbet ettiler.

Ayrıca minikler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesine bağışladılar.

Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Başkanı İl Müftümüz İsmail Yalçın, miniklerin biriktirdikleri harçlıkları makbuz karşılığında teslim alırken anlamlı bağışlarından dolayı onları tebrik ederek emeği geçen hocalarına ve ailelerine teşekkür etti.

Miniklere çikolata ve balon hediye edildi.

Minik öğrenciler daha sonra Kopuzlar 15 Temmuz Şehitler Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret ettiler.