13.02.2018

Merve Kur’an Kursu 4-6 Yaş Miniklerinden Anlamlı Ziyaret

4-6 yaş Kur’an kurslarımızda eğitim gören minik öğrencilerin sosyal etkinlikler kapsamında gerçekleştirdikleri programlar çerçevesinde, Çaykur Ziraat Camii Merve Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri müftülüğümüze ziyaret gerçekleştirdiler.

Hocaları eşliğinde müftülüğümüze ziyarete gelen minik öğrenciler, ezberledikleri sureleri okuyarak İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın nasihatlerini dinlediler.

Ayrıca minikler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesine bağışladılar.

Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Başkanı İl Müftümüz İsmail Yalçın, miniklerin biriktirdikleri harçlıkları makbuz karşılığında teslim alırken anlamlı bağışlarından dolayı onları tebrik ederek emeği geçen hocalarına ve ailelerine teşekkür etti.

Miniklere çikolata ve balon hediye edildi.