04.12.2017

Aralık Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2017 yılı Aralık ayı personel toplantısı 04 Aralık Pazartesi günü Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu cami görevlilerimizin katılımıyla saat 09.30’da, ikinci oturumu ise Kur’an Kursu Öğreticilerimizin katılımıyla saat 14.30’da yapıldı.

Toplantıda, cami odaklı din hizmetleri bilgi formu, pasaport ve sürücü belgeleri, sağlık kuruluşlarında manevi destek personeli tespiti, yardım kampanyası, 2017-2018 yılı umre programları ve ücretleri,  2018 yılı diyanet takvimleri ve diyanet dergileri abonelik işlemleri, 2017-2018 eğitim öğretim yılı istatistik bilgileri, açık öğretim kurumları 1. dönem sınavları, değerler eğitimi, işaret dili eğitimi almak isteyen personelin tespiti, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı uygulama esaslarının incelenmesi, ders tahakkuk durumu ve DİBBYS’deki anketin doldurulması konuları görüşülürken, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya’nın 14 Aralık 2017 tarihinde vereceği seminerin duyurusu yapıldı.

Her iki oturum sonunda personelin dilek ve temennileri dinlendi.