15.09.2017

Eylül Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Çamlıhemşin’de Yapıldı

2017 Yılı Eylül Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Çamlıhemşin İlçe Müftülüğünde Gerçekleştirildi.

İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında Çamlıhemşin müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıya il müftü yardımcılarımız ve ilçe müftülerimiz katıldı.

Toplantı öncesi Çamlıhemşin Kaymakamı Sayın Okan Daştan makamında ziyaret edilerek kendisine Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Toplantıda, “Her Kur’an kursunun bir yetim kardeşi olsun” projesi, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Kur’an kursları uygulama esasları, 2017 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri çerçevesinde ilimizde yapılması planlanan faaliyetler, “Arakan’ı yalnız bırakma” yardım kampanyası, “Gaziler günü” anma programı ve “Hediyem Kur’an Olsun Kampanyası” konuları görüşülürken vekaletle kurban kampanyasının değerlendirmesi yapıldı.

İlçe müftülerinin dilek ve temennileriyle toplantı son buldu.