08.08.2017

Ağustos Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2017 yılı Ağustos ayı personel toplantısı Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu 07 Ağustos’ta cami görevlilerimizin katılımıyla, ikinci oturumu ise 08 Ağustos’ta Kur’an kursu öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantılarda; bağımlılıkla mücadele çalışma usul ve esasları ile koordinatör görevlendirmeleri, 2017 yılı vekâletle kurban organizasyonu yurtiçi genelgesi, damızlık niteliği taşıyan dişi ve gebe hayvanların kurban edilmemesi, mehter takımı oluşturulması, yükseköğrenim iyilik programı, öğrenci evleri ve yaz Kur’an kursları konuları görüşüldü.

Ayrıca İl Vaizimiz Yakup Turhan tarafından “bağımlılıkla mücadele” konulu seminer verildi.