06.08.2017

Çağrankaya Yaylası’nda Kur’an Ziyafeti Gerçekleştirildi

Müftülüğümüz tarafından yöremizdeki yaylalarda başlatılan Kur’an ziyafeti programlarının ikincisi Çağrankaya Yaylasında gerçekleştirildi.

İl ve ilçe müftülüklerimizde görevli din görevlilerimiz tarafından 05 Ağustos 2017 Cumartesi günü İkizdere’ye bağlı Çağrankaya Yaylasında gerçekleştirilen Kur’an ziyafeti programına yöre halkı oldukça ilgi gösterdi.

İkizdere İlçe Müftü Vekili (Kalkandere Müftüsü) Özkan Çelik’in açılış konuşması ve İl Müftü Yardımcımız Hakkı Gür’ün selamlama konuşmasının ardından Kur’an’ı sesleriyle seslerini de Kur’an’la süsleyen din görevlilerimiz, okudukları Kur’an, ilahi ve kasidelerle yayla sakinlerine eşsiz bir gün yaşattılar.

İkizdere İlçe Müftü Vekili Özkan Çelik’in duasıyla tamamlanan program sonunda, köy muhtarı tarafından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.