06.06.2017

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’ndan “Gönüller Engelsiz Olsun Projesi” Finali

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun Zehra Usta Eğitim Uygulama Okulu’ndaki velilere yönelik başlattığı manevi destek projesi Gönüller Engelsiz Olsun 2016-2017 Eğitim ve Öğretim finalini gerçekleştirdi.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlilerinin ve İl Engelli Koordinatörü Müzeyyen Kopuz’un da iştirak ettiği program Zehra Usta Eğitim Uygulama Okulu Terapi odasında gerçekleştirildi. İl Vaizi Zeynep Selim Aile Bürosu olarak engellilere yönelik başlatılan bu projenin gelecek senelerde de devam edeceğinin müjdesini verdi ve bir yıl boyunca okulda gerçekleştirilen Cuma Sohbetleri, Hatim ve Teheccüd Programına katılan velilere teşekkür belgelerini takdim etti.

Programın akabinde Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlilerini makamında ağırlayan Okul Müdürü M. Sadık Cengiz uygulanan projeden duyulan memnuniyeti dile getirdi ve Rize İl Müftülüğü’nün bu tür faaliyetleri için kapılarının her zaman açık olduğunu bildirdi.

Biz de Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak bize her türlü desteği veren kıymetli okul müdürümüze ve programlarımıza iştirak eden velilere teşekkür ederiz.

06.06.2017