01.06.2017

Lise Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

Bir grup liseli kız öğrenci, Aile ve Dini Rehberlik Büromuzu tanıma amacıyla Müftülüğümüze ziyarette bulundu.

Öncelikle İl Vaizi Zeynep Selim tarafından Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun işleyişi, fetva nöbeti, büronun görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verildi. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu kartvizitleri kendilerine verilerek İl Müftülüğüne her zaman gelebilecekleri bir ailelerinin olduğu hatırlatması yapıldı.

Ardından İl Müftümüz İsmail Yalçın’ı makamında ziyaret eden öğrenciler, il müftümüzle sohbet ettiler. İl Müftümüz öğrencilere nasihat ederek kendilerine Kur’an-ı Kerim ve Dinimiz İslâm kitabı hediye etti.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade eden öğrenciler, il müftümüze teşekkür ettiler.

01.06.2017