20.05.2017

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’ndan Tanıtım Semineri

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Aile Haftası münasebetiyle Zehra Usta Eğitim Uygulama Okulu engelli çocuk annelerine yönelik Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tanıtım semineri tertip etti.

İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde önce Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtım filmi seyrettirildi. İl Vaizi ve Aile Bürosu koordinatörü Ayşe Konak Ceyhan  Aile ve Dini Rehberlik Bürosu hakkında bilgi verdi. Vaiz Tuğba Kişmir Aile Bürosu olarak yaptıkları hizmetlerden bahsetti.

İl Müftülüğünün ikramlarının ardından Vaiz Zeynep Selim’in okuldaki sohbet grubunda başlattığı haftalık hatmin duasının Vaiz Fatma Kuloğlu tarafından yapılması ile son buldu.

Böyle bir programın kendileri için çok şey ifade ettiğini belirten engelli çocuk anneleri, her zaman manevi desteğe ihtiyaç duyduklarını ve Aile Bürosu görevlileri sayesinde dertleşip ferahladıklarını ifade ettiler.