12.05.2017

Berat Kandili Gençlerle İhya Edildi

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Berat Kandili’nde Eski İlahiyat Fakültesi Camii’nde gençlerle İhya Programı gerçekleştirdi.

Programın öncesinde üniversite öğrencilerine İl Müftülüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu tarafından iftar verildi. Kur’an Kursu Öğreticisi Zeynep Erbay’ın Yemek duasının ardından İl Vaizi Fatma Kuloğlu tevbe istiğfarda bulundu. Uzman Kur’an Kursu Öğreticisi Vildan Kalkavan’ın Kur’an tilavetinin ardından Rize Halk Eğitim Merkezi Katre-i Aheng Bayan Taasavvuf Musikisi korosu ilahiler icra ettiler. Topluluğa hitap eden İl Vaizi Ayşe Konak Ceyhan, sohbetinde gençleri hataya sürükleyen durumlara karşı dikkatli olmak gerektiğinden bahsetti. Program İl Vaizi Öznur Hocaoğlu’nun duasıyla devam etti.

Yoğun katılımın olduğu program yatsı namazının cemaatle kılınmasıyla son buldu.