05.05.2017

İlçe Müftüleri Toplantısı Fındıklı’da Yapıldı

Din hizmetlerinde ilimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, bu ay da Fındıklı ilçesinde yapıldı.

04.05.2017 Perşembe günü İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında Fındıklı ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya, Müftü Yardımcılarımız ve 11 ilçe müftümüz katıldı.

İlçe Müftülüklerinin sorunlarının ele alındığı toplantıda ayrıca; Emniyet Müdürlüğünün silah, havai fişek vb. tehlikeli maddelerin kullanımı konusu, dini bilgiler yarışması konusu ve yaklaşan Ramazan ayı programları hususu hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

İlçe Müftülerinin dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.