24.04.2017

Aile ve Dini Rehberlik Büromuzdan Bayanlara Yönelik Kutlu Doğum Programı

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İsmail Kahraman Kültür Merkezinde bayanlara yönelik Kutlu Doğum Programı tertip etti.

Program İl Müftüsü İsmail Yalçın’ın selamlama konuşmasıyla başladı. Konuşmanın sonunda İl Müftüsü Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye Üçüncüsü olan Eda Dursun’a plaket taktim etti.

Müftü Bey’in salondan ayrılmasından sonra programa geçildi. Uzman Kur’an Kursu Öğreticisi Vildan Kalkavan’ın Kur’an tilavetinin akabinde Mehmet Maratacı Kız Kur’an öğrencilerinin canlandırdığı Eğrisi/Doğrusu adlı tiyatro sergilendi.

İl Vaizi Zeynep Selim’in “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu sohbetinden sonra Halk Eğitim Merkezi Katre-i Aheng Bayan Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından İlahi ve Ney Dinletisi icra edildi.

Müftülüğümüz tarafından Kutlu Doğum Programına katkısından dolayı Katre-i Aheng Bayan Tasavvuf Musikisi Korosu Şefi Azize Yığcı’ya çiçek taktim edildi.

Programın sonunda Kutlu Doğum Bayan Programı Koordinatörü İl Vaizi Ayşe Konak Ceyhan ve Teknik Masa Sorumlusu İl Vaizi Tuğba Kişmir’e İl Müftülüğü tarafından çiçek, Diyanet-Sen tarafından hediye ve Halk Eğitim Merkezi tarafından plaket taktim edildi.