12.01.2017

Gençlik Merkeziyle Ortak Proje İstişare Toplantısı Yapıldı

Aile ve Dini Rehberlik Büromuz, Müftü Yardımcımız Naci Çakmakçı ve İl Vaizlerimizin katılımıyla bilgi alışverişinde bulunmak ve ortak projeler geliştirmek amacıyla Rize Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı ve Gençlik Lideri Oğuz Yılmaz ile bir toplantı gerçekleştirdi.

11 Ocak Çarşamba günü Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Büromuzda yapılan toplantıda Gençlik Merkezi ve Müftülüğümüzün gençlere yönelik faaliyetleri aktarıldı.

Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı tarafından Gençlik Merkezi bünyesinde kurulan çeşitli akademiler ve kulüp çalışmaları tanıtıldı. Gençlere yönelik ortak projelerin tasarlandığı toplantı, gençler için birlikte çalışmanın el birliği yapmanın çok verimli sonuçlar doğurması temennisiyle sona erdi.