13.10.2016

Cami bilgilerinin güncellenmesi

CAMİ GÖREVLİLERİNE DUYURU

Bilindiği üzere Başkanlığımız hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için Ülkemiz genelinde bulunan cami ve mescitlerin bilgileri DİBBYS Cami Programında yer almaktadır.

Ancak, zaman zaman yapılan incelemelerde, cami ve mescitlerle ilgili bilgilerde eksiklikler ve yanlışlıklar bulunduğu, koordinatları belirlenmemiş ve kriterlere uygun olmayan fotoğrafların yüklendiği ilgi yazıyla bildirilmişti.

Bu nedenle; söz konusu program İl ve İlçe Müftülükleri ile cami görevlilerinin kullanımına açılmış olup, camilerinin titizlikle yeniden gözden geçirilerek “veri girişine açılan alanlardaki” bilgilerin tam, doğru ve eksiksiz olarak güncellenmesi, koordinatların mutlaka girilmesini ve fotoğrafsız cami bırakılmamasını, çalışmaların tekide mahal bırakılmadan 15 Eylül 2016 tarihine kadar tamamlanması gerekmekte idi!

Ancak yapılan incelemede aşağıda isimleri bulunan camilerin bilgi güncellenmesi yapılmadığı tespit edilmiştir.

Aşağıda ismi bulunan camilerin, görevliler tarafından en kısa zamanda güncellenmesi önemle rica olunur.

İsmail YALÇIN
İl Müftüsü