12.08.2016

Bayan Din Görevlilerimizden Hatim Programı

Rize İl Müftülüğü bayan din görevlilerinin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörlüğünde tertip ettiği Hatim ve Dua Programı 11.08.2016 Perşembe günü Dalyan Camiinde gerçekleştirildi.

Kur’an Kursu öğreticileri Dilek Karalİ, İlknur Derin ve Hafız öğrencilerin Kur’an tilavetiyle başlayan program il Vaizi Tuğba Kişmir’in Çanakkale savaşından örnekler anlattığı vatan için fedakârlık ve Mehmetçiğin toplum ve Allah c.c. katında değerini içeren konuşmasıyla devam etti. Gönüllerdeki vatan sevgisinin pekiştiren bu konuşmanın Camide program öncesi okunan hatmin tilavet secdeleri cemaatle topluca yapıldı ve Kur’an Kursu öğreticisi Tuğba Cengiz’in şehitlerimizin aziz ruhlarına, vatanımızın bütünlüğüne yönelik yaptığı Hatim duasıyla program son buldu.

NOT: Yaz Kurslarımızın tatile girmesiyle Hatim Programlarımıza kısa bir süre ara verilmiştir. Halkımızın bilgisine.