01.07.2016

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'ndan Kadir Gecesi Programı

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Sahil Camiinde mübarek Kadir Gecesi’ni ihya etmek üzere bayanlara yönelik Kadir Gecesi Özel Dua Programı düzenlendi.

Değirmendere Kur’an Kursu Öğreticisi Eda Dursun’un Aşr-ı şerif tilavetiyle başlayan program İl Vaizi Ayşe Konak Ceyhan’ın gecenin önemine binaen yaptığı vaazla devam etti.

Güzelsırt Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Nezire Çörek’in Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Kur’an Kursu Usta Öğreticisi Vildan Kalkavan secde ayetlerini okudu. Sarıbaşlar Camii Kur’an Kursu öğreticisi Nimet Çalışkan cemaate nasıl secde yapacaklarını gösterdi. Mücahide Kutlu ve Eda Dursun hocaların ilahileriyle süsledikleri program Osmanlı Kur’an Kursu öğreticisi Hamide Çelik’in yaptığı hatim duası ile son buldu.