17.07.2018

Yaz Kurslarımızda Şehitlerimiz Çeşitli Etkinliklerle Anıldı

15 Temmuz 2016’da hainler tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin yıl dönümünde, şehit olan kardeşlerimiz için Yaz Kur’an Kurslarımızda anma programları tertip edildi.

15 Temmuz Şehitler 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Atmeydanı Ortaalan Camii Kur'an Kursu, Camiönü Mahallesi Camii Kur’an Kursu, Dalyan Camii Kur’an Kursu, Değirmendere Kur’an Kursu, Doğru Huzur Sitesi Kur’an Kursu, Osmanlı Kur’an Kursu, Sarıbaşlar Camii Kur’an Kursu, Portakallık Camii Yaz Kursu ve Muradiye Beldesi Kömürcüler Beyturrahman 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında düzenlenen anma programlarında Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra ilahi, kaside, şiir ve marşlar okunarak dualar edildi. Darbe gecesinde gözünü kırpmadan korkusuzca sokaklara çıkanların durumunu canlandıran skeçler oynandı. Öğrenciler, Başkanlığımızca hazırlanan 15 Temmuz sinevizyonunu izledi. Bazı kurslarda resim sergisi açıldı. Şehitlik ve şehit aile ziyaretleri yapıldı. Şehitlik, gazilik, milli ve manevi değerler konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

Tekbir, salavat ve dualarla tamamlanan programlar öğrenci velileri ve davetliler tarafından ilgiyle izlendi.