09.07.2018

Temmuz Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2018 yılı Temmuz ayı personel toplantısı Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumu 01 Temmuz Pazartesi günü cami görevlilerimizin katılımıyla, ikinci oturumu ise 02 Temmuz Salı günü Kur’an Kursu öğreticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantılarda; 15 Temmuz programları, iman esaslarının anlatılması, kurum idari kurul kararları, Alo 190 fetva hattının açılması ve dini bilgilendirmede uyulması gereken esaslar, Kudüs raporu, Yalova Üniversitesinin “Manevi Rehberlik ve Değerler Eğitim” eğitimci sertifika program duyurusu, Rize İl Emniyet Müdürlüğünün Boğulma olaylarına karşı alınacak önlemler konulu yazısı,  Yaz Kur’an Kursları, 100 Yatılı Kur’an Kursu hafızlık projesi kapsamında AİHL’lere öğrenci alımı, bayanlara yönelik yapılacak olan şehitleri anma ve hatim programı, ek ders tahakkuklarının zamanında verilmesi gibi konular görüşülerek 28 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan il geneli hafızlık icazet merasimi ile ilgili genel bilgiler verildi.