13.04.2018

“Dünya’ya Bir Damla Hayat” Su Kuyusu Projesi Devam Ediyor

Gülbahar Mahallesi Merkez Camii Kur’an Kursu’ndan Su Kuyusu Projesine Destek

Kuraklık yaşanan bölgedeki insanların uzun yıllar temiz su ihtiyacını karşılamak maksadıyla Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan ve vakıf şubemizce ilimizde yürütülen “Dünya’ya bir damla hayat” su kuyusu projesi devam ediyor.

İl Müftümüz İsmail Yalçın ve beraberindeki Müftü Yardımcımız Naci Çakmakçı, Gülbahar Mahallesi Merkez Camii Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek öğrencilerin kendi aralarında topladıkları 6 bin lirayı makbuz karşılığında teslim aldılar.

Projenin amacı hakkında açıklamalarda bulunan İl Müftümüz İsmail Yalçın, desteklerinden dolayı kurs öğrencilerine teşekkür etti.

Proje kapsamında yardım kampanyasına desteklerin günden güne arttığını ifade eden Müftü Yalçın, “29 Haziran 2018 tarihine kadar ilimizde devam edecek olan kampanyamızda her zaman vakfımıza destek olan hayırsever halkımızın desteklerinin devamını bekliyoruz” dedi.