13.03.2018

Aile ve Dini Rehberlik Büromuzdan Kadınlar Günü Programı

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde bayanlara yönelik “Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” konulu konferans programı tertip etti.

Program İl Müftü Yardımcısı Naci Çakmakçı’nın açılış ve selamlama konuşması ile başladı. Konuşmasında Aile Bürolarının bu tür etkinliklerinin halkın bilinçlenmesinde çok faydalı olduğuna değinen Çakmakçı, programda emeği geçen herkese teşekkür ederek salondan ayrıldı.

Program 2017-2018 ADRB Faaliyetlerinin gösterimi ile devam etti.

Programda 2010 Yılı Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Birincisi İstanbul İl Vaizi Ayşe Elif Apuhan, Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu.

Çankaya Vaizi Dr. Lütfiye Gülay Bilgin “Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” teması altında modernitenin kadında açtığı yaraları izah etti.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Fatma Kuloğlu’nun duasından sonra hediye ve belge takdimine geçildi.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği program dilek ve temenniler ile son buldu.

12.03.2018