11.01.2018

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’ndan İstişare Toplantısı

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Aile Bürolarının işleyişi hakkında bilgi vermek ve Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gönderilen 2018 Yılı Çalışma Takvimini tanıtmak üzere İl Müftü Yardımcısı Naci Çakmakçı nezaretinde İlçe Aile Büroları görevlilerine yönelik bir toplantı tertip etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Naci Çakmakçı, İl ve İlçe Bürolarının daha sağlıklı işlemesi için yıllık plan etrafında organizeli faaliyetlerde bulunmaları gerektiğini ifade etti.  Diyanet İşleri Başkanlığı’nın protokol imzaladığı kurumlara yönelik projelerin oluşturulması gerektiğini söyleyen Çakmakçı, 2018 yılını planlarken buna dikkat edilmesini istedi.

Akabinde söz alan İl Vaizi Tuğba Kişmir Rize Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun 2017 yılında yaptığı faaliyetleri anlattı. Aile Vaizi Fatma Kuloğlu, Başkanlıkta aldıkları seminer bilgilerini İlçe ADRB görevlileriyle paylaştı ve DİBBYS sistemi, ADRB Karteks ve faaliyet girme işlemlerini anlattı.

Toplantı dilek ve temenniler ile son buldu.

11.01.2018