11.01.2018

Miniklerden Anlamlı Bağış

Dalyan Camii 4-6 yaş Kur’an kursu minik öğrencilerinden anlamlı bağış.

4-6 yaş Kur’an kurslarımızda eğitim gören minik öğrencilerin sosyal etkinlikler kapsamında gerçekleştirdikleri programlar çerçevesinde, Dalyan Camii 4-6 yaş Kur’an kursu minik öğrencileri Kopuzlar 15 Temmuz Şehitler Kız Kur’an kursuna ve müftülüğümüze ziyaret gerçekleştirdiler.

Kur’an kursunu gezen minik öğrenciler daha sonra müftülüğümüze gelerek kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Suriye’deki muhtaç kardeşlerine gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesine bağışladılar.

Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Başkanı İl Müftümüz İsmail Yalçın’ı makamında ziyaret eden minikler, biriktirdikleri harçlıkları makbuz karşılığında teslim ederken muhtaç kardeşlerine yardım etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Miniklerin harçlıklarından arttırarak biriktirdikleri paralarla böylesine anlamlı bir bağışta bulunmalarının örnek bir davranış olduğunu ifade eden İl Müftümüz İsmail Yalçın, onları tebrik ederek çocukların birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının gelişmesinde emeği geçen hocalarına ve ailelerine teşekkür etti.

İl Müftümüz İsmail Yalçın, miniklerle hasbihal ederek çikolata ve balon dağıttı.