14.08.2017

2640 Rakımlı Tepede Kur’an Ziyafeti

Yaylalarımızda gerçekleştirdiğimiz Kur’an Ziyafeti programlarının dördüncüsü Ovit yaylasında yapıldı.

Müftülüğümüz tarafından tertip edilen “Yaylalarımızda Kur’an Ziyafeti” programlarının dördüncüsü 12 Ağustos 2017 Cumartesi günü İkizdere’nin 2640 rakımlı tepesi olan Ovit yaylasındaki Hacı Hakkı Ekşi Camii’nde gerçekleştirildi.

İl ve ilçe müftülüklerimizde görevli din görevlilerimiz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, ilahi ve kasideler, yöre halkı tarafından ilgiyle dinlendi.

İkizdere İlçe Müftü Vekili (Kalkandere Müftüsü) Özkan Çelik’in açılış konuşması ve İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın selamlama konuşmasıyla başlayan programda din görevlilerimiz, okudukları Kur’an, ilahi ve kasidelerle yayla sakinlerine ve uzaktan/yakından iştirak eden davetlilere eşsiz bir gün yaşattılar.

Programda din görevlilerimizden Abdulhamit Kurtuluş’un el emeği olan filografı sanatı sergisi açıldı.

İl Müftü Yardımcımız Ali Çakmak’ın yaptığı dua ile program son buldu.