25.04.2017

Minik Öğrencilerimizden Kutlu Doğum Programı

Rize İl Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle 4-6 Yaş Kur’an Kurslarına yönelik Kutlu Çocuk Programı tertip etti.

Program İl Müftüsü İsmail Yalçın ve Vali Yardımcısı Abdullah Şen’in açılış ve selamlama konuşmalarıyla başladı. Akabinde Fener Çaykur Kur’an Kursu öğrencisi Esmanur Tunç’un Kur’an tilavetiyle devam etti. Şefkat 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri İstiklal Marşı’mızı dillendirdiler, Fener Çaykur Kur’an Kursu öğrencileri ney dinletisi sundular, Çayken-Müderrisler 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Hz. Peygamber’in hayatından bölümler anlattılar, Dalyan 3-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Şemail ilahisini söylediler, Sahil 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri “Sadaka Taşı” adlı piyesi canlandırdılar, Osmanlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri “Bir Gül Aldım Elime” adlı ilahiyi söylediler, Ortaalan 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri “Veda Hutbesi” ni okudular. Sarıbaş Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri kısa sureleri okudular, 15 Temmuz Şehitler 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Dua şiirini seslendirdiler.

Program öğrencilerin toplu halde söyledikleri “Birlik İlahisi” ile son buldu.

Video: