22.02.2017

Aile ve Sosyal Politikalar'dan Yetişkin Öğrencilere Konferans

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından ortaklaşa “Aile İçi İletişim” konulu konferans düzenlendi.

Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören yetişkinlere yönelik düzenlenen konferans, 22.02.2017 Çarşamba günü Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü psikologlarından Zeynep Kargın Güner tarafından verilen konferans, katılımcılar tarafından memnuniyetle takip edildi.

Soru-cevap bölümüyle tamamlanan konferansta katılımcılara anket formu dağıtıldı.

İl Müftü Yardımcımız Hakkı Gür ise kısa bir selamlama konuşması yaparak, konferansından dolayı Psikolog Zeynep Kargın Güner’e ve katılımcılara teşekkür etti.