22.08.2016

Ecdat Yadigarı Handüzü Yaylası Kur’anla Şenlendi

Müftülüğümüz tarafından yaylalarımızda düzenlenen Kur’an Ziyafeti programlarının üçüncüsü, Güneysu Handüzü Yaylasında gerçekleştirildi.

20 Ağustos 2016 Cumartesi günü Güneysu ilçesine bağlı Handüzü yaylasında gerçekleştirilen Kur’an ziyafeti programı, yayla sakinleri ve Kur’an severler tarafından heyecanla dinlendi.

Güneysu Müftüsü Abdulkerim Çelik’in açılış konuşmasıyla başlayan program, İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın Kur’an eksenli gündem değerlendirmesiyle devam etti.

Kur’an’ı sesleriyle, seslerini de Kur’an’la süsleyen hafızlarımız; okudukları Kur’an, ilahi ve kasidelerle Handüzü yaylasını şenlendirdiler.

Ecdat yadigârı, şüheda diyarı Handüzü yaylasında, 15 Temmuz’da ülkemizde hain odaklarca gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit düşen kardeşlerimiz için İl Müftü Yardımcımız Ali Çakmak tarafından dua edildi.

Yaklaşık 3 saat süren programda vatandaşlara müftülüğümüz tarafından kitap hediye edildi ve ikramda bulunuldu.

SONRAKİ KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMLARIMIZ:

21 Ağustos 2016 Pazar Saat 13.00 İkizdere Anzer

27 Ağustos 2016 Cumartesi Saat 13.00 Çamlıhemşin Ayder