07.10.2018

Din Görevlilerimizden Hastalara Manevi Moral

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle müftülüğümüz tarafından hastane personelleri ve yatan hastalar ziyaret edildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz faaliyetler çerçevesinde, İl Müftü Yardımcımız Tuğba Kişmir önderliğinde din görevlilerimiz ve hastanelerde görev yapan manevi rehberlerimiz tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Rize Devlet Hastanesine ziyaret gerçekleştirildi.

Hastane yönetimi, sağlık personeli, yatan hastalar ve hasta yakınları ziyaret edilerek hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.

Hastalarla sohbet eden görevlilerimiz Diyanet İşleri Başkanlığı yayını olan kitaplardan hediye ederek sıhhat ve afiyet temennisinde bulundular.

Tedavi aşamasında hastaların ilacın yanında manevi morale de ihtiyaç duyduklarını dile getiren hasta yakınları, bu tür ziyaretlerin iyileşme sürecini hızlandırdığını ifade ettiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden hasta ve yakınları, görevlilerimize teşekkür ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ettiler.