05.10.2018

Öğrenciler Sabah Namazında Buluştu

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Gülbahar Merkez Camii’nde Cami-Genç buluşması programı tertip edildi.

Hafta etkinlikleri devam ederken öğrenciler sabah namazında buluştu.

“Genç Değer, Gençlere Değer” sloganıyla başlatılan proje kapsamında öğrenciler Gülbahar Merkez Camii’nde sabah namazı sonrası kahvaltıda bir araya geldi.

Bu önemli buluşmaya İl Müftüsü İsmail Yalçın, İl Müftü Yardımcıları Naci Çakmakçı ve Tuğba Kişmir, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı, KYK Tevfik İleri Yurt Müdürü Ali Fuat Öksüz, İl Vaizi Mehmet Kazdal, Gülbahar Merkez Cami görevlileri, KYK kız ve erkek öğrenci yurtlarındaki manevi danışmanlar,  kız ve erkek öğrenciler ile Hasan Kemal Yardımcı Denizcilik Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Gündüz Karataş, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Müfüsü İsmail Yalçın konuşmasında gençliğin önemine değinerek Peygamber efendimizin hayatından örnekler verdi. Müftü Yalçın, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın hayırlı olması temennisinde bulunarak öğrencilerle hasbihal etti.