23.05.2018

Miniklerden Su Kuyusu Projesine Destek

Kuraklık yaşanan bölgedeki insanların uzun yıllar temiz su ihtiyacını karşılamak maksadıyla Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan ve vakıf şubemizce “Dünya’ya bir damla hayat” sloganıyla ilimizde yürütülen “su kuyusu projesi”ne bir destek te minik öğrencilerden geldi.

Sahil Camii Kur’an Kursu’nda eğitim gören 4-6 yaş grubu minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları kuraklık çeken Afrika ve Asya ülkelerindeki kardeşlerine göndermek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi’ne teslim ettiler.

Bağışları makbuz karşılığı teslim alan İl Müftü Yardımcımız Naci Çakmakçı, anlamlı katkılarından dolayı minikleri ve hocalarını tebrik ederek kendilerine çikolata ve balon hediye etti.

Minikler ayrıca kursta öğrendikleri sure, dua ve şiirleri okuyarak güzel bir atmosfer oluşturdular.